14 Eylül 2015 Pazartesi

Twitter Toplu Takip Kodu

Twitter Toplu Takip Kodu

Twitter toplu takip etme konusunda programa ihtiyaç duymadan ve toplu takip etme kodu ile yüzlerce kişiyi takip edebileceğinizi biliyor muydunuz?

twitter toplu takip etme

Twitter takipçi

Takipçi sayısı fazla olan bir profil belirleyip siz de onları takip ederek, karşılıklı takipçi kasma mantığı ile sizler de profilinizin takipçi sayısını artırabilirsiniz. Twitter üzerinde 24 saatte en fazla 900 kişiyi takip edebilirsiniz. Takipçi sayınız 2000'den az ise, siz de 2000 kişiden fazlasını takip edemezsiniz. Takip et/Takibi bırak şeklinde çok fazla işlem yaparsanız hesabınız askıya alınabilir.

Twitter toplu takip etme kodu ne işe yarar?

Bu kod ile, herhangi bir programa ihtiyaç duymadan, Chrome veya Firefox tarayıcınızın Console bölümüyle bütün işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl Twitter toplu takip yapabilirim?

İlk önce Twitter profilinize girerek, takipçi sayısı fazla olan bir profil bulup, kişiyi takip edenlerin bulunduğu kısıma geliyoruz. Örneğin; Doruk Efe BARUT
Aşağıda vermiş olduğum kodun tümünü seçip kopyalıyorsunuz, ardından klavyenizden F12 tuşuna bastığınızda açılan Console penceresine yapıştırıyorsunuz.
setInterval(function(){t=$();
if(!t[0])window.scrollTo(0,90000);
},100)
Yukarıdaki kod sayesinde takipçilerin bulunduğu sayfa 50 kez aşağı kayıyor ve takip edeceğiniz kitle çoğalıyor. Bu işlem bitene kadar bilgisayarınıza dokunmayın.

Toplu takip yapmak için. 

Sayfa kaydırma işlemi bittikten sonra Console penceresine tekrar aşağıdaki kodu yapıştırın. Önceki işlemde 50 kez aşağı inen sayfada kalan bütün twitter profillerini tek tek sizin için takip edecek.
__cnt__ = 0;
jQuery('.stream .ProfileCard-actions > button.user-actions-follow-button > span.button-text, span.follow-text').each(function (i, ele) {
ele = jQuery(ele);
if (ele.css('display') != 'block') {
console.log('already following:', i);
return;
}
setTimeout(function () {
ele.click();
}, __cnt__++ * 500);
});
Yukarıdaki kod sayesinde açık olan sayfadaki profiller tek tek takip edilirken size sadece bunu izlemek düşüyor :) Konumuzun en başında da belirttiğim gibi, günlük takip sınırını unutmayın.

Bir sonraki Twitter Toplu Unfollow Kodu başlıklı konumuzu incelediniz mi?
Gelen Aramalar;
twitter toplu takip kodu, toplu takip, toplu takip kodu, toplu takip etme, takip etme kodu, takipçi kodu, twitter takip, programsız toplu takip, twitter programsız takip

1 yorum: